Dimac Hosting hjälper dig mot spam

mailwashing.com kan du enkelt lära dig hur du ska göra för att slippa spam. Spam är något som de flesta med en e-post någon gång har fått i sin inkorg. Syftet med spam, är att en okänd avsändare skickar ut massmail till personers e-post för att göra reklam eller i värsta fall smitta din dator med virus. Har du riktigt otur så kan ett spam göra så att viktig information om dig och saker som bankärenden, lösenord och mycket mer hamnar i fel händer. För att känna dig säker på att inte detta ska hända dig, så rekommenderas du att säkra din e-post med ett spamfilter. Kombinera ditt spamfilter med en bra backup. Med en backup har du dessutom säkrat dina viktiga data för att du inte ska förlora dem om något händer med din dator.

Vad erbjuder Diamc Hosting?

Hos Dimac Hosting får du:.

  • Avtal utan krusiduller
  • Skräddarsydda lösningar
  • Detaljerade rapporter
  • Stöttning

Hos Dimac Hosting är det inga svårtydda paranteser eller krångliga formuleringar. Ett avtal som är enkelt att tyda oavsett om det är spamfilter eller backup-system du är intresserad av. Du kan även få skräddarsydda lösningar och betalar bara för det du behöver. Hos Dimac får du även rapporter så att du kan följa upp och utvärdera vad tjänsterna har gjort för nytta för just dig. Dessutom får du den stöttningen du behöver om du av någon anledning skulle stöta på problem

Lär dig mer om skräppostfilter

Ett spamfilter eller ett skräppostfilter hjälper dig alltså mot få spam till din inkorg. Den separerar dina vanliga mail som är önskvärda från de icke önskvärda spammailen. Om du vill lära dig mer om spamfilter så kan du göra det genom att läsa denna Wikipediaartikel.

26 Feb 2015