Köpa skrivare eller inte?

Som privatperson är det enkelt, man går till en butik och köper sig sin skrivare och åker hem och installerar och sedan är det klart. För företag, skolor och andra verksamheter så är det inte alltid lika enkelt. Det finns en uppsjö av olika skrivare och har man investerat i en dyr multifunktionsskrivare så kan man ge sig sjutton på att den antingen känns ålderdomlig efter ett år, eller så krånglar den och blir extremt dyr på grund av reparationer och service som behöver utföras. Men det finns en smidig lösning - Print som tjänst - man hyr alltså skrivaren istället, och mot en låg kostnad varje månad så får man både en modern skrivare och den service som behövs. Och krånglar det så är det bara att ringa företaget man hyrt den av. 

Vad kostar det?

Det beror ju lite på vilken modell man valt, och vilket avtal man ha slutit men kollar vi hos Perfect Print, som har denna tjänst, så kan man få en skriva för så lite som 398 kronor i månaden. Det som då ingår är:

  • Skrivare
  • Leverans och inkoppling
  • Förbrukningsövervakning och serviceavtal inklusive förbrukning
  • Service
  • Telefonsupport utan extra kostnad

Med hjälp av print som tjänst får man en bra kontroll över kostnader för utskrifterna och man behöver inte tänka på de bekymmer som kan uppstå när man äger sin skrivare. Perfekt för både högskolor, gymnasier och företag över hela landet. 

1 Nov 2019