Resor bästa sortens utbildning

Om man har ett intresse för omvärlden, om samhällsutveckling, kultur och traditioner så finns det en hel del olika saker man kan välja att studera, eller studera till. Man kan bli allt från antroposof till reseledare, lite beroende på var man har sina talanger. Vissa trivs bäst med näsan i en bok medan andra vill lära sig genom sinnesupplevelser. Det är ingenhemlighet att man lär sig ofantigt mycket om livet, om omvärlden och i slutänden om sig själv genom att resa. Nu pratar vi givetvis inte all-inclusive-semestrar till Mallorca utan resor

Passionens hemland

Argentina är ett fantastiskt land och en destination som många resefantaster gärna besöker, men mycket mer för att upptäcka det som är annorlunda än för att ta med sig sin förutbestämda världssyn till en annorlunda plats. Man vill smaka på deras viner, dansa deras tango, beundra deras historiska arv, lyssna på deras musik och känna va de argentinska gatorna doftar om nätterna.

Argentina är lite som en sinnebild för passion, musik och dramatik, det är ett land som lockar och förför och som de flesta gärna hade stannat kvar i. 

Åk på kryssning 

När man väl tar sig ända till Argentina så bör man passa på att uppleva det fantastiska Patagonien med sin vilda, exotiska natur. Varför inte börja resan med en kryssning från Amerikas sydligaste punkt som leder via Patagonien upp till Chile och avsluta med Argentina. 

Inca Tours arrangerar de bästa resorna till Sydamerikanska länder som Argentina och Chile, alltid anpassade efter dina önskemål. Här lär du dig mer om dig själv och om världen - och på ett väldigt stimulerande vis - än du gör framför datorskärmen eller i ett klassrum.

25 Jun 2016