Ska du ta studenten eller är du examinerad?

Studenten är det man tar när man gått ut gymnasiet och det är ofta en trevlig tillställning man kan ha efter detta, en studentfest. Är det så att du har pluggat gymnasie via distans, så är det ju klart att även du tar studenten. Och det gör att du kan ha en egen studentfest. Är det studier via en högskola, eller universitet du gjort på distans, samt examinerat dig till ett yrke, ja då är ju det värt att fira det med, med en slags studentskiva.

Fira att studierna är över

Hur man väljer att fira att man är klar med sina studier skiljer sig åt. Men många har ofta en mottagning hemma, med mat, dryck, goda saker att äta, champagne och så vidare. Det går att hyra popcornmaskin Göteborg att ha på denna fest, alltid gott med nypoppade popcorn från en popcornmaskin. När det gäller mat så kan man antingen ha en buffé eller smörgåstårtor. Ofta är det ju så att den som klarat studierna, studenten, bara är hemma ett par timmar för att sedan fortsätta fira med studiekamrater. Men det går lika bra att ha festen kvar hemma, med sina vänner om man inte vill ge sig ut på stan. 

Fira på ditt sätt

Det är inte ett måste att fira som alla andra gör, utan du firar ju dina avslutade studier så som du vill och känner att du vill fira det på. 

13 Feb 2019