Smidigare lagerhantering

Alla typer av arbeten på lager och verkstäder kräver rätt form av materialhantering. Att använda sig av inredning och produkter som underlättar arbetet är en god idé. På arbetsbord.net hittar du arbetsbord och tillbehör i flera olika varianter. Du kan välja extra kraftigt arbetsbord tillverkad i ek och med en stålskiva eller ett arbetsbord som har lådor för smart förvaring. Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud av lager och verkstadsinredning och ni hittar garanterat ett arbetsbord som faller er i smaken.

Vad erbjuder Lagergiganten?

Hos Lagergiganten hittar du som nämnt ovan Sveriges största utbud inom inredning för lager och verkstäder och förutom arbetsbord så kan du även hitta produkter så som dessa:

  • Domkrafter
  • Fatkärror
  • Paneler och krokar
  • Truckar
  • Lyftredskap
  • Produkter inom avfallshantering

Lagerinredning och verkstadsinredning är ett bra sätt att se till att ditt företag har vad som behövs för att kunna arbeta på ett effektivare sätt. Redskap och hjälpmedel sparar in tid och personalens ryggar, axlar och knän. Se till att skapa en helhet med produkter från Lagergiganten.

Beställ smidigt via nätet

Lagergiganten startades av två barndomskamrater som såg behovet av en renodlad e-handel. Därför kan du enkelt beställa allt du behöver inom lager och verkstadsinredning via nätet eller på postorder. Din order behandlas snabbt och du får det du beställt bara på ett par dagar. Du slipper fakturaavgifter och företag kan dessutom få delbetala om de behöver. Kundtjänst finns tillgänglig via chatt, e-post och telefon om du vill ställa frågor eller få hjälp med att beställa. Om du letar efter förmånliga erbjudanden så ska du skriva upp dig på att få ett nyhetsbrev varje vecka. Är du aktiv i sociala medier så hittar du Lagergiganten på både Facebook och på Twitter och kan följa dem där.

29 Jan 2015