Ta bilen till skolan

Även om man pluggar på distans så kan det vara så att det vid vissa tillfällen krävs att man åker till sin skola för vissa föreläsningar eller för att göra en tenta eller ett prov. Många väljer att plugga vid en skola på distans som ligger ganska långt från där man bor. Om man vill ta bilen till skolan så är det bra om man har en bil som är att lita på. Jag själv har köpt en bil från rekommenderade Jonsson Bil. Detta företag är dels auktoriserad säljare av Peugeot samt att de har begagnade bilar. Du kan kolla upp dem på fbt.se. Jag tog tid på mig att välja bil för tycker inte det är något man ska stressa fram. Det bästa är att testköra flera olika bilar innan man köper. Särskilt om bilarna ligger lite högre i pris. Då är det inte bra att impulsköpa.

Jonsson Bil erbjuder service

Om du bor i Örebro och köper en Peugeot av Jonsson Bil så får du även tillgång till deras serviceverkstad, plåtverkstad samt däckhotell. De har även reservdelar.

Kontakta Jonsson Bil

Om du har bestämt dig för att köpa en bil, så kan du ta kontakt med detta företag eller besöka dem i deras stora bilhall. Så kan du sedan i lugn och ro titta på de bilar som de har hemma. Du kan om du köper en Peugeot sedan ta del av deras service samt däckhotell, få reservdelar till din Peugeot eller behöver besöka deras plåtverkstad.

18 Feb 2016